Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g62g129kcal17.6g0.4g5.8g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli3.8g1.9kcal0g0.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g28g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g381kcal37.8g14.6g17.6g2.4g
Valittu annoskoko175g190kcal18.9g7.3g8.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna88g95kcal9.5g3.7g4.4g0.6g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111