Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.2g0.1g0.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g13g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Seiti x-tra50g40kcal8.5g0.5g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g292kcal20g19.2g15g1.2g
Valittu annoskoko175g146kcal10g9.6g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g73kcal5g4.8g3.8g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842