Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Herkkusieni säilyke 19g3.2kcal0.4g0g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.7g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.9g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 28g84kcal5.2g0.7g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g256kcal13.2g10.8g17g2.4g
Valittu annoskoko176g128kcal6.6g5.4g8.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna88g64kcal3.3g2.7g4.3g0.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038