JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha99g164kcal18.7g0g9.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras9g25kcal0.8g4.7g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl16g21kcal2.1g0.1g1.4g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g486kcal45g14.8g27g3.8g
Valittu annoskoko176g243kcal22.5g7.4g13.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna88g122kcal11.3g3.7g6.8g1g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927