Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 47g16kcal1.4g2.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g321kcal9.5g65.5g1.1g3.3g
Margariini 80 % laktoositon 16g115kcal0.1g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g992kcal24g151.8g29.6g6.8g
Valittu annoskoko176g496kcal12g75.9g14.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna88g248kcal6g38g7.4g1.7g
Arvot/100g100g283kcal6.8g43.2g8.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250