Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)49g22kcal0.8g3.9g0.4g0.8g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g38g124kcal4.9g24g1g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g539kcal31.4g58.8g19.8g8.6g
Valittu annoskoko176g269kcal15.7g29.4g9.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna88g135kcal7.9g14.7g5g2.2g
Arvot/100g100g153kcal8.9g16.7g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786