Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Ruislese 4.3g12kcal0.6g1.1g0.2g1.7g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g13g46kcal1.8g6.9g1g1.4g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)38g131kcal4.5g25.9g0.7g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g753kcal26.2g140.4g5.4g17.6g
Valittu annoskoko176g377kcal13.1g70.2g2.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna88g188kcal6.6g35.1g1.4g4.4g
Arvot/100g100g214kcal7.5g40g1.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948