Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g50kcal0.7g11g0.2g1.1g
Canderel makeutusjauhe25g96kcal0.7g23.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Margariini, flora kevyt 40 13g47kcal0g0.7g5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g13g8.8kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g803kcal17g142.4g17g5.8g
Valittu annoskoko176g402kcal8.5g71.2g8.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna88g201kcal4.3g35.6g4.3g1.5g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917