Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Broilerifilee, marinoimaton26g28kcal6.1g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka19g6.6kcal0.5g0.9g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.8g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)7.5g26kcal1g5.2g0.1g0.2g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g154kcal16g16g2.6g2.2g
Valittu annoskoko176g77kcal8g8g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna88g39kcal4g4g0.7g0.6g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.5g0.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095