Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g22g77kcal2.8g15.3g0.3g0.7g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen35g49kcal6.6g0g2.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g16g28kcal0.8g1g2.4g0.5g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g47kcal3.7g0.3g3.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)18g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g497kcal30.4g41g22.6g3.6g
Valittu annoskoko176g248kcal15.2g20.5g11.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna88g124kcal7.6g10.3g5.7g0.9g
Arvot/100g100g141kcal8.6g11.7g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027