Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g6.3g24kcal0.1g5.8g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g31g31kcal4.4g0.5g1.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Sieni tatti, hapero 63g17kcal1.1g1.8g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g270kcal12.6g21.6g13.4g2.6g
Valittu annoskoko176g135kcal6.3g10.8g6.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g68kcal3.2g5.4g3.4g0.7g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234