Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g59g100kcal11.7g0g5.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 24g41kcal0.4g0.7g4g0g
Emmental juustoraaste valio12g46kcal3.4g0g3.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)39g16kcal0.4g2.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g420kcal32.2g9.2g27.6g1.6g
Valittu annoskoko176g210kcal16.1g4.6g13.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna88g105kcal8.1g2.3g6.9g0.4g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768