Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 467g363kcal7.9g75.1g0.9g4.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g233g268kcal1.9g13.1g23.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste467g121kcal4.2g22.4g1.4g10.7g
Lohifilee 583g1139kcal109g0g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g3784kcal246g221.2g208.6g30.8g
Valittu annoskoko1750g1892kcal123g110.6g104.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna875g946kcal61.5g55.3g52.2g7.7g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908