Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g500g125kcal5.5g25g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g63g22kcal2.5g2.2g0.3g2.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.3g0g21g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g1185kcal131.6g54.8g48.2g5.6g
Valittu annoskoko1750g593kcal65.8g27.4g24.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna875g296kcal32.9g13.7g12.1g1.4g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994