Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%350g280kcal11.2g21g17.5g0g
Kirjolohifile1400g2324kcal233.8g0.1g154g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g5208kcal490g42.2g343g0g
Valittu annoskoko1750g2604kcal245g21.1g171.5g0g
Annoskoko puolitettuna875g1302kcal122.5g10.6g85.8g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876