Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)450g382kcal27g67.4g0g13.9g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.6g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto135g459kcal27g0g39.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g108kcal3.2g22g0.4g1.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 45g119kcal2.8g19.8g3g1.2g
Leipä, vaaleavarras36g79kcal2.8g15.5g0.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3501g2486kcal133g267.8g96g55.6g
Valittu annoskoko1751g1243kcal66.5g133.9g48g27.8g
Annoskoko puolitettuna875g622kcal33.3g67g24g13.9g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631