Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 540g607kcal114.1g0g16.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Selleri, annos 50g45g6.3kcal0.4g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3501g1473kcal236.6g52g34.2g19.8g
Valittu annoskoko1751g736kcal118.3g26g17.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna875g368kcal59.2g13g8.6g5g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907