Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 766g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 297g225kcal5.6g45.8g0.6g3g
Porkkana, keitetty, suolaa 95g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 180g61kcal2g9.7g0.4g5.2g
Sipuli, paistettu 32g32kcal0.4g1.5g2.6g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 10g29kcal1.1g1.5g2.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa191g144kcal7.7g24.9g0.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3501g1842kcal97.8g177.4g73.4g41.4g
Valittu annoskoko1750g921kcal48.9g88.7g36.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna875g461kcal24.5g44.4g18.4g10.4g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277