Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)279g98kcal2.8g19.2g1.4g3.9g
Peruna, vanha, kuorittu 381g290kcal7.2g59g0.8g3.8g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Porkkana 69g23kcal0.4g3.8g0.1g1.8g
Lanttu 57g17kcal0.6g2.6g0.2g1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g145g377kcal17.4g3g31.9g0.1g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3501g1851kcal59g181.6g92g23.2g
Valittu annoskoko1751g925kcal29.5g90.8g46g11.6g
Annoskoko puolitettuna875g463kcal14.8g45.4g23g5.8g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585