Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 667g106kcal5g13.3g0.7g13.3g
Vesi934g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g45kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g67g167kcal3.9g2.1g15.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g672kcal23g40.6g40g29.6g
Valittu annoskoko1752g336kcal11.5g20.3g20g14.8g
Annoskoko puolitettuna876g168kcal5.8g10.2g10g7.4g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093