Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka156g1126kcal1.6g1.6g125.1g0g
Liivatelehti, gelatiini7.2g25kcal6.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g301g193kcal33.1g12g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g36g144kcal0g36.1g0g0g
Mansikka 602g280kcal3g50.5g1.2g11.4g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g289g1161kcal23.1g176.2g49.1g10.7g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g241g505kcal7.2g12g48.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g120g635kcal11.1g72.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g8140kcal170.6g721.2g513.2g44.2g
Valittu annoskoko1752g4070kcal85.3g360.6g256.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna876g2035kcal42.7g180.3g128.3g11.1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316