(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Herkkusieni säilyke 173g29kcal3.6g0.3g0.5g4.1g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 90g351kcal1.9g2g37.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton113g203kcal5.1g6.2g16.9g4.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g188g206kcal4.3g7.5g18.7g0g
Tonnikala öljyssä 435g826kcal118g0g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g3653kcal302.4g75.4g230.6g45.2g
Valittu annoskoko1755g1827kcal151.2g37.7g115.3g22.6g
Annoskoko puolitettuna878g913kcal75.6g18.9g57.7g11.3g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233