Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis599g671kcal131.8g0g18g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.4g0.5g1.6g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g15g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Ketsuppi, Heinz52g54kcal0.5g12.6g0.1g0.6g
Sinappinen salaatinkastike pirkka23g74kcal2.1g1.8g7.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 973g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g2248kcal282.4g103g82.4g7.4g
Valittu annoskoko1755g1124kcal141.2g51.5g41.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna878g562kcal70.6g25.8g20.6g1.9g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859