Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g450g667kcal91.2g7.7g29.2g0g
Fetajuusto (Pirkka)225g619kcal36g2.2g51.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)90g27kcal0.9g3.6g0.4g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 90g351kcal1.9g2g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g4030kcal278.6g170.6g242.8g15g
Valittu annoskoko1755g2015kcal139.3g85.3g121.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna878g1008kcal69.7g42.7g60.7g3.8g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772