Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g600g780kcal126g0g24g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g100g18kcal1g3.5g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)100g290kcal23g1.3g21g0g
Siitakesieni 100g27kcal1.8g2.5g0.3g3.3g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)132g251kcal1.8g2.4g26.4g5.8g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Maustekurkku100g17kcal0.7g3g0.1g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 100g390kcal2.1g2.2g42g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3512g6049kcal329.2g66g478.2g29.4g
Valittu annoskoko1756g3024kcal164.6g33g239.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna878g1512kcal82.3g16.5g119.6g7.4g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236