Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g88g279kcal7.5g59.6g1.3g6.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g88g317kcal6.6g66.7g2.2g3g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan131g460kcal11g99.8g0.1g1.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g49g59kcal1.2g2.9g4.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkoviini kuiva 307g210kcal1g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g2919kcal60g481.8g34.4g29.4g
Valittu annoskoko1757g1460kcal30g240.9g17.2g14.7g
Annoskoko puolitettuna879g730kcal15g120.5g8.6g7.4g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275