Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka292g409kcal67.2g0g14.6g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 117g146kcal24.5g0g5.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g351g84kcal6.3g10.5g1.8g6.7g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss51g201kcal6.2g24.7g8.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g61kcal3g2.8g4.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g234g199kcal3.3g10.3g16.4g0.7g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g58g58kcal1.8g1.5g31.5g0g
Voi 47g339kcal0.6g0.2g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g2993kcal225.8g100g241g15g
Valittu annoskoko1757g1496kcal112.9g50g120.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna879g748kcal56.5g25g60.3g3.8g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653