Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 450g482kcal103.9g0g6.7g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g225g162kcal5.6g37.8g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Punaviini 113g79kcal0.3g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g34g38kcal0.2g7.8g0g0g
Ruusukaali 450g110kcal6.2g8.8g2.2g11.2g
Pinaatti 450g60kcal7.3g1.8g1.3g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g2131kcal250.2g121.6g44.2g40.2g
Valittu annoskoko1757g1066kcal125.1g60.8g22.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna879g533kcal62.6g30.4g11.1g10.1g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680