Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore100g28kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g25g10kcal0.8g0.8g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g260kcal11.8g14.2g16.8g5g
Valittu annoskoko176g130kcal5.9g7.1g8.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna88g65kcal3g3.6g4.2g1.3g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727