Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai35g121kcal4.1g24.5g0.7g1g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)27g15kcal2.3g1.3g0.1g0g
Pätkis, 18g14g70kcal0.5g8.7g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Taloussuklaa, Fazer13g68kcal0.5g7.4g4g0.7g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g1304kcal22.2g155g65.8g5.4g
Valittu annoskoko176g652kcal11.1g77.5g32.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna88g326kcal5.6g38.8g16.5g1.4g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319