Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g19g73kcal0g18.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g3.9kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g959kcal18.8g121.4g43.4g6.2g
Valittu annoskoko176g480kcal9.4g60.7g21.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna88g240kcal4.7g30.4g10.9g1.6g
Arvot/100g100g272kcal5.3g34.4g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257