Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore42g4.2kcal0.3g0.7g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g35g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 21g7.7kcal0.1g1.6g0g0.2g
Cantaloupe meloni21g4.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viinietikka balsami3.2g1.1kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g111kcal2.2g10.8g5.8g2g
Valittu annoskoko176g55kcal1.1g5.4g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna88g28kcal0.6g2.7g1.5g0.5g
Arvot/100g100g31kcal0.6g3.1g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552