J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Herne, pakaste (rainbow)61g52kcal3.7g9.2g0g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.9g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g24g26kcal0.7g0.8g2.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g211kcal10g31.6g4.8g4.6g
Valittu annoskoko176g105kcal5g15.8g2.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna88g53kcal2.5g7.9g1.2g1.2g
Arvot/100g100g60kcal2.8g9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637