Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 22g6.1kcal0.3g0.9g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g62kcal2g10g0.8g4g
Valittu annoskoko176g31kcal1g5g0.4g2g
Annoskoko puolitettuna88g15kcal0.5g2.5g0.2g1g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337