Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 35g14kcal0.2g2.4g0.2g0.9g
Karpalo 36g12kcal0.2g1.3g0.3g1.2g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow18g60kcal2.1g12.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g170kcal5g32g1.8g4.2g
Valittu annoskoko176g85kcal2.5g16g0.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna88g43kcal1.3g8g0.5g1.1g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.1g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832