Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 31g35kcal6.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)25g7.5kcal0.3g1g0.1g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.9g1.7kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g137kcal15.8g10g2.6g3.2g
Valittu annoskoko176g69kcal7.9g5g1.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna88g34kcal4g2.5g0.7g0.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280