Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g47g23kcal0.7g3.4g0.6g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g25g6.5kcal0.3g1g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g255kcal19.8g13.2g12.8g2g
Valittu annoskoko177g127kcal9.9g6.6g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna88g64kcal5g3.3g3.2g0.5g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484