Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g50g280kcal3.2g28.5g2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl13g45kcal0.3g0.3g4.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g63g75kcal2.1g2.3g6.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g38g13kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g836kcal12g67.6g26.6g2.8g
Valittu annoskoko176g418kcal6g33.8g13.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna88g209kcal3g16.9g6.7g0.7g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418