Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 7.5g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 56g77kcal12.4g0g3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g19g6.6kcal0.3g1.2g0g0.6g
Selleri, annos 50g7.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g233kcal27.2g15.4g6.2g4.4g
Valittu annoskoko176g117kcal13.6g7.7g3.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna88g58kcal6.8g3.9g1.6g1.1g
Arvot/100g100g66kcal7.7g4.4g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612