Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)73g81kcal9g1.4g4.3g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 37g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g245kcal20.2g18.6g9g4g
Valittu annoskoko176g122kcal10.1g9.3g4.5g2g
Annoskoko puolitettuna88g61kcal5.1g4.7g2.3g1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201