Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 10g24kcal0.5g1.8g1.5g0.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g21kcal0.1g0.2g2.1g0.5g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g236kcal7g48.1g0.8g2.4g
Kauralese 10g38kcal1.9g4.8g0.8g1.8g
Vehnälese 4.2g10kcal0.6g0.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g748kcal20.2g116g19.2g13.8g
Valittu annoskoko176g374kcal10.1g58g9.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna88g187kcal5.1g29g4.8g3.5g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369