Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%11g27kcal1.6g0.3g2.2g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g3.2g1.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g5.5g6.6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g143kcal5.8g9g9g2.2g
Valittu annoskoko177g71kcal2.9g4.5g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna88g36kcal1.5g2.3g2.3g0.6g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.5g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977