Feta-lihapata

Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)44g30kcal0.7g6.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g25g28kcal4.5g0.5g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g332kcal32g21.6g12.6g2.2g
Valittu annoskoko177g166kcal16g10.8g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna88g83kcal8g5.4g3.2g0.6g
Arvot/100g100g94kcal9.1g6.1g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41356