Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 56g61kcal4.7g7.9g0.2g3.9g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g180kcal11.2g19g4.2g10.6g
Valittu annoskoko176g90kcal5.6g9.5g2.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna88g45kcal2.8g4.8g1.1g2.7g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910