Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 93g17kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio5.9g13kcal0.5g1.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g269kcal15.4g7.6g18.4g1.2g
Valittu annoskoko177g134kcal7.7g3.8g9.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g67kcal3.9g1.9g4.6g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.2g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965