Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai24g84kcal2.9g17g0.5g0.7g
Oivariini, 60 (100g)18g97kcal0.2g0.2g10.6g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%24g69kcal8.1g0g4.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g28g20kcal3.1g0.7g0.4g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g18g29kcal6.1g0g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)16g34kcal2g0.1g2.9g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g28g34kcal0.9g1.4g2.8g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g740kcal47g39.6g43.2g3g
Valittu annoskoko176g370kcal23.5g19.8g21.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna88g185kcal11.8g9.9g10.8g0.8g
Arvot/100g100g210kcal13.3g11.2g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314891