Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.2g0g12.8g0g
Vehnälese, Liperin mylly19g27kcal2.8g1.7g1g10.3g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä48g53kcal3.7g8.6g0.2g3.8g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl3.8g31kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g643kcal47.2g20.8g42g28.2g
Valittu annoskoko177g321kcal23.6g10.4g21g14.1g
Annoskoko puolitettuna88g161kcal11.8g5.2g10.5g7.1g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540