Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.4g8.6kcal1.1g1g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g65g229kcal7.8g46.4g1.4g2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g44g79kcal6.5g9.2g1.9g19.2g
Rypsiöljy rainbow11g98kcal0g0g10.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g828kcal30.8g113.2g28.6g42.4g
Valittu annoskoko177g414kcal15.4g56.6g14.3g21.2g
Annoskoko puolitettuna88g207kcal7.7g28.3g7.2g10.6g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330