Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Siirappi 6.6g20kcal0g4.9g0g0g
Riisi puuroutuva 4.6g16kcal0.3g3.5g0g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g340kcal18.8g25.2g17.6g5.2g
Valittu annoskoko177g170kcal9.4g12.6g8.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna88g85kcal4.7g6.3g4.4g1.3g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590