Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 58g45kcal10.2g0g0.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g29g47kcal5.2g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g250kcal32g5.2g10.6g2.6g
Valittu annoskoko177g125kcal16g2.6g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g63kcal8g1.3g2.7g0.7g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895